One-by-One-Wimper-Extensions-Spierdijk
lashes%20(1)

ONE BY ONE

 

Wimperextensions zijn een verlenging en verdikking van de natuurlijke wimpers. Met de One by One methode plaats ik op elke natuurlijke wimper 1 voor 1 een wimperextension,vandaar ook de naam One by One.

De wimperextensions zijn vaak een aantal millimeter langer dan u eigen wimpers. En ook zijn de wimperextensions wat dikker dan de natuurlijke wimpers waardoor je meer volume creëert. Bij een nieuwe set One by One wimperextensions zullen er gemiddeld 80 tot 150 wimperextensions per oog worden geplaatst.

 Een paar weken na het plaatsen van een nieuwe set ben je dus ongeveer 80 wimpers met wimperextensions verloren waar weer een nieuwe wimper voor terug groeit. Daardoor raad ik u aan om na 2 a 3 weken de wimpers bij te vullen.

Tijdens een bijvul behandeling worden eventueel los zittende wimperextensions verwijderd.

 

lashes%20(2)

DE STATUS VAN JOUW WIMPERS

 

Niet elke lengte en elke dikte is mogelijk. Het is van belang dat jou natuurlijke wimpers de wimperextensions kunnen dragen zodat de wimpers niet gaan hangen of afbreken.Tijdens de afspraak voor de One by One wimperextensions techniek zoeken wij samen in overleg de juiste lengte en dikte voor u wimpers.

 

Onze tarieven
One-by-one-Wimper-extensions-Spierdijk
One-By-One-Wimper-Verzorging-door-Revive
lashes%20(1)

NAZORG INSTRUCTIES

 

- De eerste 24 uur de wimpers droog houden.

- De eerste 24 uur geen gebruik maken van de zonnebank of sauna.

- Wrijf niet in de ogen maar er omheen.

- Geen producten met olie gebruiken, zowel make-up als reinigingsproducten.

- Gebruik geen mascara over de wimperextensions of eyeliner.
Wil je dit toch graag? Gebruik dan mascara of eyeliner op waterbasis en maak dan vaker de wimpers schoon met een speciale foam.

-Borstel je wimpers wanneer nodig met het meegegeven Borsteltje.

 

Maak een afspraak